Felfrissülésre vágysz? Kattints a képre!

Bezár
Masszázs - Miskolc - holisztikus masszázs, masszázs fotel, indiai fejmasszázs, szeretet-és lélekmasszázs
Ez az weboldal eladó! Érdeklődni: 30/9212 900
Belépés

Svédmasszázs

 

 



A svédmasszázs a legelterjedtebb masszázsforma, minden masszázstípus alapja.

 

Megalkotója Per Henrik Ling reumatikus fájdalmai miatt rendszeresen tornázott és felismerte,hogy egyes mozgásformák jelentősen javítják fizikai állapotát. Egy kínai barátja beavatta a keleti masszázstechnikákba és Ling a masszázsfogásokat ötvözte bizonyos nyújtó tornagyakorlatokkal, így alakult ki a klasszikus svéd masszázs. Ez öt alapfogást tartalmaz valamint kimozgatásokat és nyújtó gyakorlatokat.

 

A masszőr az egész testet kezeli, folyamatosan haladva a lágy, simító mozdulatoktól az erőteljesebb, dinamikusabb fogások felé, végül finom rezegtetéssel hozza összhangba a kezelési hatásokat.
A lágy, körkörös, simító mozdulatok “kisimítják” a periférikus idegrendszert, oldják az izmok merevségét, ellazítanak, csökkentik a stresszhatásokat. Az erőteljes, gyúró, ütögető technikák javítják a vér- és nyirokkeringést, a letapadt izmokat felszedik, az immunrendszert serkentik, beindítják a méregtelenítési folyamatokat.

 

A masszázs végén a masszőr kimozgatja az ízületeket, megtornáztatva a bokát, a térdet, a medencét, a gerincet. A svédmasszázs nagymértékben hozzájárul a jó fizikai és szellemi kondíció fenntartásához, feltölt és ellazít egyben.
A kezelés egy órája alatt halk  zene, gyertyafény, illatmécses segíti a tökéletes ellazulást.

 

Igény szerint meleg gyógynövényes olaj vagy masszázskrém választható.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.