Felfrissülésre vágysz? Kattints a képre!

Bezár
Masszázs - Miskolc - holisztikus masszázs, masszázs fotel, indiai fejmasszázs, szeretet-és lélekmasszázs
Ez az weboldal eladó! Érdeklődni: 30/9212 900
Belépés

Talpmasszázs tanfolyam

 

Részletes ismertető a Talp-reflexzóna masszázs tanfolyamról.


A talpmasszázs már az ősi egyiptomi hielogrifákon is megjelenik mint az akkori orvoslás egyik módszere. Az ókori Kinában a természetgyógyászat egyik leghatásosabb eszköze volt. Lényege: hogy talpunk egy mikrorendszer, melyen a testünk egésze leképeződik. Az itt található reflexpontok stimulálásával beindithatjuk a szervezet öngyógyito folyamatait. A talpmasszázs nem csak gyógyitó hatása miatt egyre népszerűbb, hanem mert kifejezetten kellemes és élvezetes is.

A tanfolyam időtartama 30 óra hétvégi képzések keretében. A tanulók elsajátitják a testünk talpon megjelenő térképét, a reflexzóna-elmélet szerint. Képessé válnak egy 60 perces talpmasszázs program levezetése alatt a szervezet öngyógyitó folyamatainak beinditására, az általános fizikai közérzet jelentős javitására. Ahogyan egy vendégünk megfogalmazta : “Ólomtalpakon jöttem, és angyalszárnyakon megyek! ”

 

A képzés 30 % elméleti, 70 % gyakorlati részből tevődik össze. Az elméleti blokk alatt megtanulják a szervek elhelyezkedésének elvét a talpon mint mikrorendszeren, a masszázs által kiváltott egészségügyi és fizikai hatásokat, a rendelkezésre álló krémek és higiénes eszközök használatát.

 

A gyakorlati blokk során elsajátitják a speciális fogásokat, masszázstechnikákat és programokat. A képzés reflexológus oktató vezetésével folyik. A tanulók egymáson gyakorolnak, hoznak magukkal egy kis méretű törülközőt, kényelmes papucsot, tollat, füzetet. Az oktatás elméleti és gyakorlati vizsgával zárul, melynek sikeres teljesitése esetén tanúsitványt adunk. Ennek birtokában a megszerzett tudást vállalkozás keretén belül, vagy ilyen tipusú szolgáltatást nyújtó munkahelyen (fittness-welness termek, szállodák, egészségházak, fürdők, masszázsszalonok stb.) alkalmazottként hasznosithatják.

 

 

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + 5.000 Ft vizsga dij.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Összes termék